Når nye glas bliver et helt eventyr

Zalto glasstore vinglas og Bourgogneglas

Kender du følelsen af at have fået en gave, der bare bliver ved og ved med at give? Kender du, at du får noget nyt ’legetøj’, som der kan vende op og ned på din oplevelse? I denne artikel vil vi kigge på, hvordan min oplevelse af at nyde vin blev ændret radikalt, da jeg fik Zalto glas i fødselsdagsgave.

Jeg har længe været ganske interesseret i dyre og lækre vine. Jeg er særlig interesseret i vine fra Bourgogne, Champagne og Italien. Hele min omgangskreds går ligeledes op i vine, og vi tager tit på vinsmagninger sammen. Vi vil gerne udvide vores horisont inden for vinområdet. Jeg vil gerne berette om en oplevelse, der ændrede min vinoplevelse og vinopfattelse fuldstændigt.

Til min 32-års fødselsdag var jeg så heldig at få nogle nye vinglas. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg egentlig aldrig har gået så meget op i vin glas, da jeg ikke har været klar over, hvilken betydning dette kan have for oplevelsen. Jeg tog fejl! Jeg fandt hurtigt ud af, at det er helt afgørende, hvilke glas du drikker vinen af. Jeg fik Zalto glas af mine venner. De havde hørt om mærket til en østrigsk vinsmagning, hvor de var blevet ret betagede af disse salto glas. Mine venner  havde fået et godt Zalto glas tilbud, som der heldigvis kom mig til gode. Jeg har altid været begejstret for store rødvinsglas, og jeg har tit tænkt over, hvilket glas der var det bedste vinglas

Efter at have prøvet Zalto glassene så er jeg ærlig talt ikke i tvivl. For mig er Zalto Bourgogne glasset ’by far’ det bedste glas, jeg nogensinde har prøvet. Jeg troede, at det var løgn, men faktisk så ændrer glasset fuldstændig drikkeoplevelsen. Smagen bliver mere ’levende’ og mangfoldig. Andre af disse glas er ligeledes værd at prøve – herunder Zalto universal glasset og Zalto hvidvinsglasset. De er meget lette, tynde og elastiske og ej at forglemme så er de lavet det pureste krystal. Dét er virkelig lækkert. Det skal prøves. Det store spørgsmål er, hvor glassene kan købes. Spørgsmålet er, om det er hos Bichel Zalto glassene skal købes, eller hos Zaltify. Jeg har efterfølgende haft meget stor held med at købe mine Zalto glas hos Zaltify, som er en relativ ny spiller på det danske glasmarked.

Jeg kan varmt anbefale dig at købe disse lækre og elegante Zalto glas og opleve en fantastisk vinsmag. God fornøjelse og skål! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *